Oude Tonge - Vorige week, op 11 en 12 juli 2017, werden de VBC dagen gehouden in de tent aan de Melkweg te Oude-Tonge. Eén van de leidinggevenden: "We mochten veel kinderen ontmoeten die met ons wilden nadenken over het thema Survivallen. Zelfs het weer zorgde voor een heuse survival om bij de tent te komen!" Lees hieronder verder over deze geslaagde dagen.

"Survivallen doe je niet alleen maar samen. Ons leven lijkt op een survival waarbij we dingen nodig hebben zoals een routekaart (je Bijbel) en een touw (Jezus die ons redt), waarbij we de verhalen uit de Bijbel hoorden van Filippus die uitleg krijgt over wat hij leest en Rachab die gered wordt door het touw uit haar raam in Jericho.

Er werden mooie knutsels gemaakt, survivalspellen gedaan, gezongen, Doos en Das waren van de partij, een broodje knakworst ging er wel in en we sloten af met een mooie sing-in en natuurlijk het heerlijke ontbijt zondagmorgen vooraf aan de kerkdienst.

We hopen natuurlijk dat iedereen het geslaagd vond en hou deze website in de gaten voor de volgende activiteiten en de foto's die nog volgen!"