Middelharnis - Tijdens de Menheerse Diekdagen worden er op de braderiedagen van 14 en 21 juli 2017 weer wafels gebakken t.b.v. Trans World Radio (TWR). De wafels worden volgens een oud-Menheerses-recept vers voor u gebakken en kosten slechts €1,00 per stuk. U vindt de TWR wafelbakkraam op D'n Diek naast de winkel van Buijsse Mode, Zandpad 24, Middelharnis. Lees hieronder meer.

TWR is een internationale onafhankelijke radiozendingsorganisatie. TWR zendt radioprogramma's uit in meer dan 200 talen en dialecten. De programma's kunnen dagelijks worden ontvangen door miljoenen mensen in 160 landen. Hiervoor maakt TWR gebruik van meer dan 2.000 zendlocaties, waaronder naast middengolf-, kortegolf-, en langegolfzenders, ook FM stations, satellietuitzendingen, kabel netwerk- en Internetuitzendingen. TWR zend wereldwijd uit vanaf 14 zendstations.

Het is de missie van TWR om, door middel van radio en andere media, de wereld te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus zodat levens blijvend veranderd worden. TWR ondersteunt hierbij de lokale kerken bij het uitvoeren van de zendingsopdracht zoals de Heere Jezus die gaf in Mattheüs 28:19. Op dit moment kunnen de TWR radioprogramma’s door ca. 85% van de wereldbevolking worden ontvangen. Voor een aanzienlijk deel van de wereldbevolking zijn de uitzendingen van TWR de enige mogelijkheid om naar Gods Woord te luisteren. TWR zendt niet alleen haar eigen programma's uit, maar ook programma’s van protestantschristelijke organisaties en kerken. Meer informatie kunt u vinden op www.transworldradio.nl.

De in 1954 door dr. Paul Freed opgerichte TWR organisatie werkt met een staf van meer dan tweeduizend mensen verspreid over kantoren en studio's in meer dan 40 landen. De radioprogramma's worden in meer dan 160 landen gedurende 1800 uur per week in 200 talen uitgezonden. Sinds 2010 verzorgt TWR uitzendingen op “Grootnieuwsradio (1008 AM)”. Cor Weeda van TWR neemt in een periode van vijf jaar de Bijbel door van Genesis tot Openbaring. Het programma ”De Bijbel Door” is op werkdagen te beluisteren van 05:30 uur tot 06:00 uur op de 1008 kHz frequentie (zie ook de website van transworldradio.nl.