NL Waterland heeft, in samenwerking met de Nieuwe Vaarkaart, in mei 2017, de NL Waterland App gelanceerd. NL Waterland wil met de App gebruikers voorzien van kwaliteitsinformatie voor een totaal beleving op en om het water. Nederland is een waterland, maar er is nog veel onontdekt. NL Waterland geeft je informatie om Nederland als waterland te gaan ontdekken. Vaartechnische informatie als dieptes, betonningen en bruggen zorgen voor een goed geplande vaartocht, en toeristische informatie als de beste restaurants, overnachtingsmogelijkheden of steden aan het water, maken de beleving compleet. Lees hieronder verder.

Nederland is met recht een waterland. Het bestaat uit maar liefst 10.000 kilometer aan waterwegen, welke in de zomermaanden behoren tot de drukst bevaarde waterwegen van Nederland. Toch zijn er nog veel mensen in Nederland die het water en haar mooie plekken nog niet kennen. Nederland is voor velen nog onontdekt. NL Waterland brengt daar met de App, gids en Nieuwe Vaarkaart verandering in.

NL Waterland werkt samen met de Nieuwe Vaarkaart. Een kwaliteitswaterkaart met vaartechnische informatie en support, in zowel gedrukte als digitale vorm. Deze samenwerking zorgt ervoor dat je ook de vaartechnische informatie op de NL Waterland App vindt.

De beta versie van de NL Waterland App is al te downloaden, maar 19 mei a.s. vindt de grote lancering plaats. Alle features zullen dan beschikbaar zijn, waar de waterrecreant en booteigenaar in Nederland zijn hart bij kan ophalen. download hieronder de factsheet met een uiteenzetting van de functionaliteit in de App. De 16 redenen waarom je de NL Waterland App moet gebruiken op en om het water.

NL Waterland is voor iedereen gratis te downloaden. Wil je gebruik maken van de vaartechnische informatie op de App? Dan is een registratiecode vereist. Deze registratiecode ontvang je bij aanschaf van de Nieuwe Vaarkaart. Speciaal voor u hebben wij een registratiecode klaarliggen. Deze kunt u opvragen door een mail te sturen naar: kimberley@ecopublishers.nl