Regio - Zaterdag 17 juni 2017 zijn er twee speciale gasten in het radioprogramma Goedemorgen Goeree-Overflakkee: Miss Clementine fm van Goeree-Overflakkee en Wyatt Easterling uit Nashville U.S.A. Samen geven ze in de maand juni een aantal workshops en optredens. Tijdens het programma komen ze daar alles over vertellen. De presentatie is in handen van Martin Vermeulen en Danny Rijkels, Elbert Keizer doet de techniek. lees hieronder verder en bekijk de frequenties van uw lokale radio en TV!

Miss Clementine is bekend op het eiland, ze is singer-songwriter en zingt voornamelijk Folk. Haar laatst uitgebracht album “Special to Me” is online via haar website verkrijgbaar. Wyatt Easterling is een bekende in de U.S.A. met zijn laatste cd “Divining Rod”, uitgebracht in maart 2017, staat hij op nummer 5 in de Top Folk Album in America. Het belooft een bijzondere uitzending te worden waarin meer wordt onthuld over hun tour over het eiland Goeree-Overflakkee. Deze uitzending duurt wel een uur korter dan normaal; om 11:00 uur maakt Goedemorgen Goeree-Overflakkee plaats voor een speciale uitzending van RTV Slogo Sportlokaal. Dan start de Triatlon van Herkingen en daar wordt live verslag van gedaan.

Goedemorgen Goeree-Overflakkee, het informatieve programma van RTV Slogo, is er elke zaterdagmorgen van 09:00 tot 12:00 uur. Elke week zijn er vaste items zoals de evenementenagenda van de VVV Goeree-Overflakkee, ontbijt tip en informatie uit de cultuurhuizen in en om het eiland. Ook zijn er regelmatig gasten in het programma die iets vertellen over wat ze doen en/of ondernemen op of rondom het eiland. Deze onderwerpen worden natuurlijk aangevuld veel lekkere muziek om je weekend goed mee te beginnen.

Uitzendkanalen radiozender RTV Slogo:

In de ether op 105.6/105.9 FM. Via de kabel op 105.9.

Digitaal via Ziggo: 915

KPN/Telfort/XS4ALL: 782

Online via www.rtvslogo.nl