Oude-Tonge - Ben je weleens "(t)op survival" geweest? Misschien ging je wel door het bos, de polder of door de bergen. Alleen of samen met anderen een avontuurlijke tocht maken is leuk en spannend. Maar je moet wel goed voorbereid zijn, voor je op pad gaat. Vergeet vooral je routekaart en je kompas niet! Daarop staan de weg en de richting die je moet gaan. Neem ook een stevig touw mee, en een verrekijker en vergeet ook vooral je water niet. Je kunt niet zonder. Zo wordt jouw avontuurlijke tocht een echte TOPSURVIVAL! Kom naar de Vakantie Bijbel Club op 11 en 12 juli 2017, aan de Melkweg in Oude Tonge. Iedereen welkom; lees hieronder verder,

"Tijdens de Vakantie Bijbel Dagen gaan we ook op Survival. Op die tocht ontdekken we dat ons hele leven op een survival lijkt. Die tocht kunnen we niet alleen maken, we hebben elkaar nodig. Maar het allerbelangrijkste is dat we Jezus nodig hebben, als onze Gids."

Dus… ben je tussen 4 en 12 jaar en kom je uit omgeving Oude Tonge? Zorg dan dat je erbij bent! Op de geheel vernieuwde website vindt je alle actuele informatie en tijden. Ook kun je hier het themalied vinden zodat je alvast thuis kunt oefenen. Ook dit jaar is er weer een wedstrijd: Knutsel je eigen kijkdoos met survivalbos. Je kunt je creatie inleveren op de dagen zelf, in de tent. De winnaar wordt op woensdag 12 juli bekend gemaakt.