Goeree-Overflakkee - Rabobank Het Haringvliet zet ook dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor vereniging en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Clubs kunnen zich vóór 1 juli 2017 aanmelden voor deelname aan de actie. Leden van Rabobank Het Haringvliet mogen in september stemmen op de clubs, die naar hun idee een extraatje verdienen.

Aanmelden vereniging of stichting
Verenigingen en stichtingen, die gevestigd zijn op Goeree-Overflakkee en in de Hoeksche Waard en met een zakelijke verenigingsrekening bankieren bij Rabobank Het Haringvliet, kunnen meedoen aan de Clubkas Campagne. Voor deelname moeten zij zich tussen 1 juni en 1 juli 2017 aanmelden via rabobank.nl/hhv. Dit kan uitsluitend met een aanmeldcode. Verenigingen en stichtingen, die voldoen aan de criteria voor deelname, ontvangen begin juni een brief met aanmeldcode van de Rabobank. Na aanmelding kan de club van start met het werven van stemmen. Want hoe meer leden van Rabobank Het Haringvliet stemmen op de club, hoe hoger het bedrag dat de bank dit najaar stort in de clubkas.

Leden stemmen op clubs

Van 1 tot 30 september 2017 is de beurt aan de leden van Rabobank Het Haringvliet:
zij kunnen hun stem uitbrengen op de club, die naar hun mening een extraatje verdient. Dit stemmen kan uitsluitend met een stemcode, die rond 1 september per brief wordt toegestuurd. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Alle verenigingen en stichtingen die stemmen krijgen, ontvangen een financiële bijdrage voor de clubkas. Deze bijdrage hangt af van het aantal stemmen dat op hen is uitgebracht.