Middelharnis - Op 9 juni 2017 is het zover: de Zuid-Afrikaanse thrillerauteur Deon Meyer is deze vrijdag, van 14:00-15:30 uur, te gast bij boekhandel Bruna, op D'n Diek in Middelharnis. Deon is dit jaar de thrillerschrijver die het Geschenkboek voor de Spannende Boeken Weken campagne heeft geschreven. De titel is De vrouw met de mantel. Heleen van Esbroek en Jasper Dekker van Bruna Middelharnis, zijn erg blij met de komst van deze bestseller-auteur. Meyer voert een gesprek over De vrouw in de blauwe mantel, beantwoordt vragen en signeert zijn boeken. Iedereen is van harte welkom.

Een korte synopsis: Rechercheurs Bennie Griessel en Vaughn Cupido werken bij de afdeling Ernstige Delicten, ook wel ‘de Valken’ genoemd, van de politie van Kaapstad. Ze krijgen? een zaak toebedeeld die niemand anders wil en die al 96 uur oud is. Antiek, voor een moordonderzoek. Iemand heeft het lichaam van een Amerikaanse vrouw bewerkt met bleekwater en daarna over een muur gedrapeerd, boven aan Sir Lowry’s Pass. De zaak van het Gebleekte Lijk biedt slechts twee minieme aanknopingspunten, maar Griessel en Cupido zijn niet anders gewend…

Je vakantie begint met boeken is het motto van de Spannende Boeken Weken, dit jaar van vrijdag 9 tot en met zondag 25 juni. Spanning is in de zomer het meest gelezen genre en de thriller is daarmee een zeer geliefd vakantieboek. Klanten van Bruna Middelharnis krijgen de thriller van Deon Meyer cadeau bij besteding van ten minste €12,50 aan Nederlandstalige boeken.

Voor meer informatie over de Spannende Boeken Weken campagne verwijs ik u naar de perswebsite www.spannendeboekenweken.nl/mediaroom waar ook beeld is te downloaden.