Ouddorp - In diverse vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta worden Tabletcafés georganiseerd. Het Tabletcafé is dé plek in de bibliotheek waar iedereen terecht kan met vragen over tablets. Met elkaar wordt gezocht naar antwoorden en worden nieuwe gebruiksmogelijkheden ontdekt en besproken. Het accent van het Tabletcafé ligt op leren van en delen met elkaar; zo (ver-)bindt de Bibliotheek mensen met elkaar. Omdat de periode tussen de geplande Tabletcafés vaak 4 tot 6 weken is, wordt er momenteel gewerkt aan een digitale vorm van de Tabletcafés. Lees hieronder meer.

Tabletcafé in digitale vorm

Omdat de periode tussen de geplande Tabletcafés vaak 4 tot 6 weken is, wordt er momenteel gewerkt aan een digitale vorm van de Tabletcafés. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta is op zoek naar enthousiaste mensen die de Bibliotheek hiermee willen helpen. Verregaande digitale kennis is hiervoor absoluut niet nodig. Enthousiasme om samen kennis te delen is belangrijker!

Kennismakingsbijeenkomst

Op vrijdagmiddag 9 juni 2017 wordt er van 15:00-16:30 uur in bibliotheekvestiging Ouddorp een bijeenkomst georganiseerd waar alle plannen worden gedeeld. Benieuwd of het iets voor u is? Kom vrijblijvend langs. Toegang gratis.