Sommelsdijk - In Nederland staan er nu bijna 44.000 antenne installaties en er komen er nog steeds meer bij. "Ook op ons mooie eiland Goeree Overflakkee en kunnen al die antenne-installaties geen kwaad? Misschien hebt u die vraag ook." Om meer over deze materie te weten te komen is dr. Leendert Vriens, door een groepje van drie bezorgde Flakkeese burgers uitgenodigd om u hierover te informeren en gelukkig is hij bereid gevonden om samen met zijn vrouw naar ons mooie eiland toe te komen. De initiatiefnemers zijn van mening dat dit onderwerp goed onder de aandacht gebracht moet worden, want zo zeggen zij: "...de overheid laat dit na". Vragen zoals, "hoe zit het met de straling van mobieltjes, laptops, babyfoons, ‘slimme’ meters etc? en met WiFi, thuis, op school? Volgens de overheid zijn er geen gezondheidsrisico’s, maar talrijke onafhankelijke onderzoeken wijzen erop dat die er wel degelijk zijn. Wat zijn dat dan voor risico’s en kunnen wijzelf daar ook iets aan doen?", komen ruim aan de orde. Lees hieronder meer.

Dr. Leendert Vriens is natuurkundige, voormalig onderzoeker Philips Research en houdt zich al jarenlang bezig met dit onderwerp. Een lezing zal gehouden worden op maandagavond 12 juni 2017 op locatie bij Klaas en Reini van der Velde, aan de Nieuwlandsedijk 3 te Sommelsdijk. Lees hieronder verder.

De lezeing zal gaan over de gezondheidsrisico’s van draadloze communicatie. Het gaat daarbij over de straling van zendmasten, smartphones, WiFi, e.d.

Aan de orde komen de volgende onderwerpen:

  • klachten die karakteristiek zijn voor elektrogevoelige personen,
  • resultaten van wetenschappelijk onderzoek, waaronder waargenomen biologische effecten,
  • ons overheidsbeleid en dat in andere landen,
  • toegestane en wenselijke stralingsbelastingen, en
  • aanbevelingen betreffende plaatsing van zendmasten en mogelijkheden om zelf je stralings-belasting te verminderen. Er is tijd voor vragen en discussie.

Aanvang is 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Toegang is gratis, maar een bijdrage in de onkosten wordt (na afloop) op prijs gesteld. Er is parkeergelegenheid aanwezig. In verband met de voorbereidingen zou het fijn zijn als u zich van te voren even aanmeldt via email akrpl@online.nl of telefonisch (0187-)601104.

*Dit is een betaalde advertentie. Ook goed(koop) gezien worden?! Bel snel met 06 22 22 23 56. Koole Media Service zorgt voor een gratis offerte op maat!