Mei 2017, Regio - Onder kinderen heerst momenteel de nieuwste rage: De Fidget Spinner. ‘Fidget spinners’ zijn kleine dingen die in je handpalm passen. In het midden zijn er kogellagers die je tussen je duim en middenvinger houdt. Om het speeltje te doen draaien, moet je met een andere vinger een zetje geven aan een van de drie uitstulpingen. Dat zorgt ook voor een zoemend geluid. Met de Fidget Spinner kun je stoere trucs doen. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert een (gratis) Fidget Spinner Evenement waar kinderen elkaar nieuwe trucjes kunnen leren. Lees hieronder verder.

Wanneer

Op zaterdagmiddag 27 mei tussen 14:00 en 15:30 uur in de Bibliotheek in Middelharnis. "Deze middag kun je je Spinner-techniek leren verbeteren!"

Gezocht: een Fidget PRO (een trucjes-expert)

Ben jij een Fidget PRO, ken jij leuke trucjes met de Fidget Spinner en wil je die demonstreren aan de andere kinderen? Stuur dan een email naar gschellevis@bzhd.nl

Aanmelden

Aanmelden voor de Fidget Spinner Events kan aan de balie in de Bibliotheek of via www.leerenbeleef.nl. "Tot ziens in de Bibliotheek!"