Sommelsdijk - "Wat een fijne dag was het, afgelopen dinsdag 25 april! En wat kwamen er veel kinderen naar de VakantieBijbelDag. De vlaggetjes wapperden hard, af en toe viel er een buitje. De dag is zonder problemen verlopen, waar we de Heere dankbaar voor zijn! Met elkaar hebben we gezongen over het thema ‘Echt vrij’ en een Bijbeltekst geleerd. Spannend werd het toen er een heuse detective verscheen die op boevenjacht ging, op zoek naar twee ontsnapte gevangen..." Lees hieronder het verslag door één van de leidinggevenden.

"Deze gevangen dachten dat ze ´echt vrij´ waren, tot ze op het podium een wereldreiziger ontmoeten die wel ´Echt Vrij´ was, deze wereldreiziger vertelde de gevangenen over de Vrijheid die te vinden is in de Heere Jezus.
We hebben gehoord uit de Bijbel over de verlamde man die door zijn vier vrienden naar de Heere Jezus werd gebracht en vergeving en genezing ontving. Daarna hebben we geknutseld en ’s middags na het eten deden we buiten spelletjes. Aan het einde van de dag was er de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd. Er werden heel wat kleurplaten ingeleverd en drie kinderen gingen met een gave prijs naar huis! Daarna hebben we de dag met zingen en danken afgesloten en werden de kinderen weer opgehaald. We kijken terug op een geslaagde dag!"