Middelharnis - Tijdens de Diekdagen in het City Center van Goeree-Overflakkee zullen dit jaar op 28 juli 2017 weer ouderwets veel klassieke auto's te zien zijn, met een prijsuitreiking voor de mooiste auto en de beste combinatie van auto en outfit van de inzittenden. Reden van het uitbreiden van het evenement is dat de lokale autoclub Carwei zich gaat inzetten voor de organisatie. De lokale autoclub is er voor leden met bijzondere of klassieke auto's, ze telt zo'n 75 leden en is erg actief. Maandelijks zijn er activiteiten en met het organiseren van het altijd druk bezochte evenement onder aan D'n Diek in Middelharnis willen ze zich laten zien. Vooraf aan de show in het centrum zal er een rondrit door het dorp plaatsvinden. De route wordt weer van te voren bekend gemaakt, net zoals vroeger. Lees hieronder verder en/of geef jezelf voor 14 juli 2017 op!

Programma

Er worden zo'n 100 auto's verwacht, dus het wordt een imposante stoet. Extra leuk is de prijs voor wie het meest origineel gekleed is bij zijn of haar auto, alsof we terug in de tijd gaan. Er zal 18:00 uur verzameld worden en 18:30 uur zal de rondrit starten, die een uurtje duurt, zodat de stoet ongeveer 19:30 uur onder aan de winkeldijk staat. De prijsuitreiking zal rond 21:00 uur plaatsvinden op het Diekhuusplein.

Aanmelden (voor 14 juli 2017)

Opgeven kan via de mail: info@autoclubcarwei.nl. Er is een maximaal aantal auto's, bij overschrijding wordt aan de oudste en meest exclusieve auto's voorrang gegeven. Bij opgave krijgt u te horen waar er verzameld wordt.

Meer informatie kunt u krijgen via Emile Koole tel. 06 22 22 23 56 of stel uw vraag via de mail: info@klassiekerhuis.nl.