Sommelsdijk - Knutselen voor Valentijn, een bingo en op dinsdagmiddag breien, haken of kaarten maken; een greep uit de activiteiten van februari 2017, georganiseerd door Wijkvereniging De Zwaluw te Sommelsdijk. Iedereen is weer van harte welkom, bekijk de verschillende activiteiten hieronder of bel voor meer informatie naar de vereniging.

Knutselen Valentijn

Woensdagmiddag 8 februari is er knutselen bij wijkvereniging de Zwaluw in Sommelsdijk voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar. Deze middag zal in het teken staan van "voor mijn Valentijn". Wat er gemaakt wordt is nog geheim anders komt jouw Valentijn te weten wat er geknutseld gaat worden. Maar des al niet te min, het wordt een super gave creatie die je nog nergens hebt gezien! Het begint om 14:00 en is om 15:30 afgelopen. De entree kosten zijn €2,00 dit is inclusief limonade en een snoepje.


Bingo

Zaterdagavond 18 februari is er Bingo bij Wijkvereniging de Zwaluw aan de Sperwer 55 in Sommelsdijk. Er worden 11 rondes gedraaid waaronder een geld,- super,- en reguliere ronde gespeeld. Mooie prijzen zijn weer ingekocht. Zaal open 19:30 en aanvang 20:00.


Breien, haken en kaarten maken

Ben je creatief, kom je er niet uit of heb je ideeën te delen? Kom dan op dinsdagmiddag naar Wijkvereniging de Zwaluw. Hier kan je vanaf 13:30 terecht. Hier zitten dames te breien, haken en kaarten te maken. Men staat open voor al jullie creaties. Voor meer info. bel naar Jannie v/d Veer 0187-486872.