Den Bommel - Zaterdag 7 maart 2020 organiseert Dartshop Kattestaart in samenwerking met Stichting de Bommelstee en RWB Darts de achtste editie van het Open Den Bommel. Net als andere jaren zal er weer een totale prijzenpot zijn van maar liefst €3.000 euro en zal de winnaar van het hoofdtoernooi er vandoor gaan met de hoofdprijs van €1.000 euro. Lees hieronder verder.

Vervolg

Het Open Den Bommel wordt al jaren gezien als het grootste en sterkst bezette darttoernooi van de regio Rijnmond, waar nationale en internationale topdarters op af komen. De afgelopen jaren hebben we o.a. Co Stompé, Jeffrey de Zwaan, Kim Huybrechts, Wesley Harms, Richard Veenstra en Dirk van Duijvenbode mogen begroeten in de Bommelstee te Den Bommel. Ook dit jaar is de verwachting dat er weer de nodige bekende namen naar Goeree-Overflakkee komen om te strijden voor het nodige prijzengeld.

Net als elk jaar zullen we in de ochtend starten met koppeltoernooi en het damestoernooi en zal rond de klok van twee uur het hoofdtoernooi van start gaan. Al sinds de eerste editie probeert de organisatie het damesdarts te promoten en ook dit jaar is er weer een actie. De dames betalen eenmalig inschrijfgeld en nemen deel aan zowel het damestoernooi, als aan het hoofdtoernooi.

Zoals eerder vermeldt is er een totaal prijzengeld van 3.000 euro. De hoofdprijzen zijn vastgesteld op 1.000 euro voor het hoofdtoernooi, 200 euro voor het damestoernooi en 200 euro voor het koppeltoernooi.

De inschrijving is reeds geopend en inschrijven is alleen mogelijk via deze link.