Ouddorp - Op zaterdag 1 september 2018 zal in het centrum van Ouddorp voor de 19e keer een Boerenlanddag worden gehouden. Voorafgaand op deze dag is er op vrijdagavond een gezellig Boerenbal met trekkerbehendigheidswedstrijden (deelname gratis). Er is veel te zien en te beleven deze dagen, lees hieronder verder.

Ouddorpse Boerenlanddag

De Ouddorpse Boerenlanddag op zaterdag 2 september staat geheel in het teken van de agrarische sector. Naast diverse kramen met agrarische producten zoals aardappelen, sjalotten, kalebassen, bloemen, kaas (uiteraard ook de prijzenwinnende!), etc. zijn er ook vele andere kramen te zien met artikelen verwant aan de landbouwsector.

Rondom de markt, voorzien van een diversiteit aan producten, worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals excursies waarbij u op een platte wagen langs diverse landerijen wordt gereden en ook langs molen “de Zwaan”. Wat je niet mag missen, is het dorsen van bloemzaad…..echt uniek! Voor de kinderen zijn er ponyritjes en op diverse plaatsen zijn lieve dieren te zien (o.a. van Kleindierenver. “Nut en Genoegen”).

Op de ring zelf zullen ook authentieke tractoren worden opgesteld; zij “spelen” deze dag natuurlijk de hoofdrol!

Boerenbal met trekkerbehendigheidswedstrijden op vrijdag

Op vrijdag 31 augustus 2018 wordt op het erf van de fam. Voogd aan het Smalle Einde 1, wederom een Boerenbal met trekkerbehendigheidswedstrijden georganiseerd. Aanvang is 19.00 uur en de toegang en deelname zijn gratis. Dit “Boerenbal” mag je echt niet missen. Je hoeft niet zelf een trekker te hebben, sterker nog, je mag niet met de eigen trekker rijden maar met de speciale ‘wedstrijdtrekkers’.

Org. St. Promotie Kop van Goeree.