Goeree-Overflakkee - Vanaf 7 januari 2018 heeft uw lokale omroep RTV SLOGO (Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee) naast de vaste programmering ook weer nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van aankomende week leest u hieronder, evenals de frequenties waarop de lokale zender te vinden is.

Nieuwe items:

  • Jaaroverzicht 2017: In dit tweede deel van het RTV SLOGO Jaaroverzicht blikken we terug op het jaar 2017. In deze uitzending kijken we naar de hoogtepunten van de maanden Juli tot en met December. Er zijn o.a. beelden te zien van de wielerronde van Menheerse, de colorrun van GO Together, een beeldverslag van de Boerenlanddag en een korte samenvatting van de beurs Energy Island. Tot slot: "Alle medewerkers en vrijwilligers van jouw lokale omroep wensen je een gelukkig Nieuwjaar!"
  • Nieuwjaarsduik Middelharnis: Kika Goeree Overflakkee Nieuwjaarsduik Havenhoofd Cafetaria 't Hoad en KiKa-Goeree-Overflakkee hebben op 1 januari de tweede editie van de KiKa Nieuwjaarsduik georganiseerd. Het startschot werd gedaan door een zogeheten 'mystery guest' en dat bleek burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman te zijn. Samen met Kees Witte loste zij het startschot. Het tv-team van RTV SLOGO was erbij en maakte een reportage.
  • Politieverhalen in beeld- koffie: In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie: Wijkagent Ferry Lockhorst uit Schiedam vertelt over een aanhouding van twee inbrekers, waarbij hij tijdelijk de plek van een van hen inneemt.

De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer een nieuwe gast. Deze keer een herhaling van uitzending uit het zevende seizoen van dit programma waarin Ellen v.d. Bok te gast is en zij komt alles vertellen over het werken met glas en steen. Kijk voor meer informatie ook op de website van de Huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

*Rondrit: In deze video ziet u oudere beelden van ons eiland. De camera-auto heeft heel wat kilometers gemaakt over ons eiland. Geniet van de dorpen en dijken en zie wat er allemaal veranderd is in de loop der jaren. Wellicht ziet u bekende, maar ook onbekende straatjes voorbijkomen.

*Jeugdvideo: Clown Jopie en Dodo willen met vakantie : Clown Jopie wil samen met zijn vriend Dodo op vakantie. Alleen de vraag is, hoe pakken ze dit aan. Volgens hun meester moeten ze hiervoor naar het reisbureau. Alleen hebben de 2 clowns nogal wat wensen, zo willen ze ver weg, zon, zee, een groot zwembad met glijbaan, ijsjes, patatjes, een kameel en nog veel meer. Ze gaan op hun geheel eigen wijze aan de slag met de reisgidsen. Jopie vindt het tijd worden om vast de pantalone uit te trekken. Samen maken ze er een dolle boel van in het reisbureau met het liedje "Uit die pantalone". De uitzendingen worden dagelijks om 07:30 en 16:30 uur uitgezonden.

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl.

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo