Regio - Voerde Rijkswaterstaat tot oktober nog werkzaamheden uit, om de voegovergangen van de Haringvlietbrug te vervangen, nu is er weer een incident en wel op vrijdagavond 22 december 2017. Er blijkt op deze vrijdagavond, na een kort inspectie, schade te zijn aan het brugdek, door het losgeraakte onderdeel. Rond de 20 voertuigen hebben schade en er staat een vrachtwagen met een lekke dieseltank. Een berger haalt de auto's weg. Rechterrijstrook is dicht. Afrit naar de N59 is ook dicht. Verkeer moet omrijden via Willemstad. Er is voorlopig nog één rijstrook beschikbaar >> Bergen op Zoom. Lees hieronder meer.

De brug heeft al meerdere opknapbeurten achter de rug. Vervanging van onderdelen in oktober van dit jaar bleek nodig, na een intensieve inspectie naar aanleiding van een incident van juni dit jaar. Toen raakte bij harde wind een stalen plaat van een voegovergang los. Voor de werkzaamheden aan de voegovergangen werden in totaal 11 nachtafsluitingen nodig.

Schade opgelopen?

Heeft u schade opgelopen door het voorwerp op de Haringvlietbrug? Neem contact op met . Zij helpen u verder met afhandeling van de schade. Bel gratis met de Landelijke Informatielijn via tel. 0800-8002.