Middelharnis - Na het grote succes van de KiKa Nieuwjaarsduik 2017 organiseren cafetaria 't Hoad en KiKa-Goeree-Overflakkee op 1 januari 2018 een tweede editie van de KiKa Nieuwjaarsduik op het strand bij het Havenhoofd in Middelharnis. Het inschrijfgeld voor de KiKa Nieuwjaarsduik 2018 bedraagt wederom €5,00 per persoon en wordt volledig gedoneerd aan de stichting KiKa. Deze organisatie zet zich in om de overlevingskans van kinderen met kanker te vergroten; een prachtig doel om te steunen. Lees hieronder verder.

KiKa Nieuwjaarsduik 2018
Net zoals bij de eerste editie kan ook in 2018 weer op de steun gerekend worden van Duikgroep 84 en Becare. Zo is de veiligheid van de deelnemers zoveel mogelijk gewaarborgd! Een nieuwe sponsor dit jaar is Unox. Bij de eerste editie waren zij nog niet overtuigd van de kracht van de organisatie en de wil en moed van de dappere deelnemers. Organisatie: "Echter het succes van de eerste nieuwjaarsduik in Middelharnis bleef ook Unox niet onopgemerkt! Iedere deelnemer krijgt een kop Unox-erwtensoep, -warme muts een -certificaat van deelname en niet te vergeten natuurlijk de eeuwige roem!"

Programma
Opening cafetaria 't Hoad vanaf 10:30 uur.
Aanmelden vanaf 12:00 uur.
Verzamelen en warming-up om 13:50 uur.
Slotwoord en dank namens KiKa rond 13:58 uur.
STARTSCHOT DOOR DE MYSTERYGUEST 14:00 uur.

Extra info
Er is gelegenheid voor het omkleden voor dames en heren in de daarvoor op het terein aanwezige tenten. Voor de nodige sanitaire voorzieningen mag gebruik worden gemaakt van de toiletten bij cafetaria 't Hoad.

"De strijd tegen kinderkanker winnen we samen, help je mee?!!"