Goeree-Overflakkee - Uiteraard doet Goeree-Overflakkee ook mee: op donderdag 21 september 2017 vindt voor de zestiende keer de Schoolbrengdag plaats. Het programma SCHOOL op SEEF roept alle leerlingen en ouders op Goeree-Overflakkee op om de auto voor één dag te laten staan en lopend of fietsend naar school te komen. Leerlingen zien en beleven op de fiets of lopend veel meer, ze doen een portie lichaamsbeweging op en zelfstandige verkeerservaring. Lees hieronder verder en pimp je fiets.

Pimp je Fiets

Om het lopen en fietsen naar school extra leuk te maken en kans te maken op een leuke prijs, is dit jaar een wedstrijd aan de Schoolbrengdag verbonden: ‘Pimp je Fiets’. Wie de mooist versierde fiets (of schoenen) heeft, maakt kans op een spellenpakket voor de school. Kijk voor meer informatie over de Schoolbrengdag op schoolopseef.nl.

‘Maak van de Nul een Punt’

De Schoolbrengdag en SCHOOL op SEEF maken onderdeel uit van ‘Maak van de Nul een Punt’, een initiatief van de samenwerkende overheden, de verkeersveiligheidsambassadeurs en hun partners in Zuid-Holland. De campagne ‘Maak van de Nul een Punt’ start op zaterdag 16 september 2017 met een themaweek. De initiatiefnemers willen met de campagne weggebruikers, organisaties, bedrijven mobiliseren om van Zuid-Holland een gebied te maken waar geen vermijdbare verkeersslachtoffers vallen.