Regio - De lokale televisiezender RTV Slogo is al weer tijdje bezig met een positieve vernieuwing en blijft daarom op zoek naar meer enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om mee te werken aan nieuwe televisieproducties en te bouwen aan een vernieuwde lokale televisiezender voor alle inwoners en bezoekers van Goeree-Overflakkee: "Sámen maken we Goeree-Overflakkee!" Televisie maken is een uitdagend vak, waar veel bij komt kijken en juist daarom zijn er ook veel onderdelen waar je jezelf in kan ontwikkelen. De omroep begeleid je hier graag bij. Lees hieronder verder.

Televisie maken is uitdagend vak. Denk hierbij aan tv programma’s presenteren, redactiewerkzaamheden, monteren of camerawerk. Het is allemaal mogelijk en jij kan aan de slag waar je het best tot je recht komt. Dus lijkt het je bijvoorbeeld leuk om verslag te doen van lokale evenementen, televisieformats te bedenken of juist items voor te bereiden voor anderen? Bij RTV Slogo is er voldoende ruimte om je eigen talent te ontdekken en jezelf verder te ontwikkelen.

Jarenlang heeft de omroep voor het produceren van televisie items samengewerkt met een groep televisie- en filmmakers uit Voorne-Putten onder leiding van Hans Leupe. Laatstgenoemde heeft per 1 mei jl. bewust besloten om een stap terug te doen om meer tijd vrij te maken voor andere werkzaamheden. Met zijn besluit creëert hij ruimte voor een jongere generatie om samen met de huidige vrijwilligers te gaan bouwen aan een televisiekanaal met nieuwe ideeën en een blik op de toekomst.

Dus ben jij het nieuwe gezicht van het televisiekanaal? Of ben je een redactietopper/technicus die graag op de achtergrond actief is? Meld je dan aan via info@rtvslogo.nl en dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek in de studio.

RTV Slogo, de lokale omroep van Goeree-Overflakkee, is in 2014 gestart met radio en televisie uitzendingen. Met verslagen van live evenementen op het eiland, sportnieuws en programma’s over religie is de omroep inmiddels niet meer weg te denken van het eiland Goeree-Overflakkee. In de toekomst wil RTV Slogo nog verder ontwikkelen op het gebied van actueel nieuws, muziek, entertainment, sport, cultuur en achtergronden uit de regio Goeree-Overflakkee. Daar is de inzet van veel vrijwilligers voor nodig: "Sámen maken we Goeree-Overflakkee!"

Uitzendkanalen RTV Slogo:

RTV Slogo's radiofrequenties:

  • Ether 105.6 FM (west)
    105.9 FM (oost)
  • Kabel 105.9 FM

De televisieinstellingen zijn:

  • Ziggo Digitaal: 36
  • Analoog: 67+ (840.000MHz)
  • Cl+module: 311
  • Digitaal Ziggo: 915

  • KPN: kanaal 1371 (digitaal KPN).