Middelharnis - Op vrijdag 28 juli 2017 is het weer zover. Veel mensen wilden graag de “Oldtimerrit van vroeger weer onderaan D’n Diek”. Nou hij komt eraan! Een ouderwets gezellige avond wordt het, met een rit én een show. Het verzamelpunt voor de rit is als van ouds op het terrein van Fleuren Middelharnis b.v. en dit zal zijn tussen 17:30 en 18:00 uur. Lees hieronder verder en bekijk hoe de route loopt.

De deelnemers worden op het terrein door de organisatie ontvangen en krijgen hier een envelop met daarin een aantal consumptiebonnen en een herinneringsvaantje. Het is de bedoeling dat de rit met uw klassieker op leeftijd (bouwjaar) wordt gereden, dat wil zeggen: met het oudste voertuig voorop. Na opstelling van de klassiekers vertrekt de groep omstreeks 18:30 uur (aaneensluitend!) naar het centrum van Middelharnis. Voor de te volgen route kunt u kijken op het bijgaand kaartje. Bij aankomst, rond 19:30 uur onderaan de winkeldijk “D’n Diek” parkeren de voertuigen zo snel mogelijk op de aangegeven plaats door de organisatie.

Alle klassiekers worden daar, door een jury, beoordeeld. Er wordt gekeken naar originaliteit, combinatie klassieker/kleding, algehele conditie van het voertuig. Er zijn maar liefst 5 bekers te winnen: een 1e - 2e - en 3e prijs, een ‘Best of the show’- en een aanmoedigingsprijs. Het oldtimerevenement eindigt omstreeks 21:00 uur.

De Ondernemersvereniging Middelharnis en Autoclub Carwei hebben er zin in en heten u van harte welkom!