Sommelsdijk - In samenwerking met het Streekmuseum Goeree-Overflakkee organiseert het RTM-museum een complete dagtocht op drie donderdagen deze zomer. Kom op 13 juli en 3 augustus 2017 naar de musea op Goeree-Overflakkee. De RTM museumbus vertrekt ’s morgens om 09:00 uur vanaf busstation Heinenoord en rijdt langs diverse opstapplaatsen (A29 Numandsdorp, A59 Schaapsweg, Oude-Tonge, Nieuwe-Tonge) naar het Streekmuseum Goeree-Overflakkee in Sommelsdijk. Daar wordt u welkom geheten door mensen in klederdracht en is er koffie met grootmoeders appeltaart. Lees hieronder verder.

Aansluitend is er een rondleiding in het museum, met "levende geschiedenis". Proef en beleef op verrassende wijze het leven van begin 1900. Na het museumbezoek wordt er een lunch geserveerd in het schuttersgebouw De Doele. Vervolgens rijdt de RTM-museumbus naar het RTM-museum op de kop van Goeree voor een bezoek aan het RTM-museum en een stoomtramrit.

Entree

De prijs van deze dagtocht is slechts €44,00 per persoon, alles inbegrepen.

Voor meer informatie over opstapplaatsen en tijden kijkt u op rtm-ouddorp.nl. Inschrijven voor één van deze dagtochten, liefst per e-mail via deze link of telefonisch: 06-20082503.