Ooltgensplaat - Ook in 2017 wordt in Ooltgensplaat weer de Sportweek georganiseerd, en wel van maandag 12 tot en met zaterdag 17 juni. Deze week bestaat uit sportieve activiteiten voor jong en oud. Diverse sportorganisaties stellen de trainingen gratis open om “hun” sport te ontdekken. U kunt hierbij denken aan zeillessen, lasergamen, hardloopwedstrijd, darttoernooi, FIFA toernooi, Pannakooi-voetbal en kanovaren. Deelname is uiteraard GRATIS. Lees hieronder snel verder.

Als afsluiting van deze sportieve week zal de Dorpsraad een spetterend feest organiseren op het strandje. Alle inwoners van Ooltgensplaat hebben uitgebreide informatie (een sportweekboekje) ontvangen in de brievenbus en men kunt zich eenvoudig via internet inschrijven voor de diverse activiteiten. De Sportweek is een initiatief van de Vereniging Dorpsraad Ooltgensplaat in samenwerking met Sportteam GO. Deze week wordt mede mogelijk gemaakt door de projectsubsidie van de Gemeente Goeree Overflakkee.

Voor meer informatie en uw inschrijving gaat u naar de website van de Dorpsraad Ooltgensplaat, onder deze link of neemt u contact op met Bram den Exter via 06-25047824.