30 mei 2017, regio - In de komende weken sluit RTV Slogo Sportlokaal het sportseizoen af. Vanuit de studio in Ouddorp (foto) doen ze dit met uitzendingen rondom de na-competitie van het voetballen, de Roparun en als klap op de vuurpijl op 17 juni de triatlon in Herkingen. Lees hieronder verder. Meer informatie over de lokale omroep van Goeree-Overflakkee en haar uitzendfrequenties is te vinden op de website van RTV SLOGO.

RTV SLOGO

Na-competitie; "Sportlokaal reist met maar liefst twee verslaggevers op 3 juni af naar Sportpark De Koepel in Oude-Tonge voor de wedstrijd DBGC - Nieuw Lekkerland. Twee dagen later, Pinkstermaandag, spelen de mannen uit Oude-Tonge de return met in ieder geval verslaggever Piet de Vogel langs de zijlijn".

ROPARUN; "Op gezette tijden hoor je op RTV Slogo van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juni alles over de ontwikkelingen in de Roparun. Daarnaast is verslaggever Renee Hanenberg op stap met Radio Hoekse Waard. In de RTV Slogo Sportlokaal uitzendingen zal Renee dieper ingaan op de prestaties van de drie Flakkeese ROPARUN-ploegen".

Triatlon; Op zaterdag 17 juni sluiten we af met een LIVE-uitzending vanaf de haven van Herkingen. Om 11 uur starten ruim 200 deelnemers aan de mini-triatlon. RTV Slogo Sportlokaal volgt van 11 tot 14 uur de verrichtingen van de deelnemers aan dit evenement.