Goeree Overflakkee - RTV SLOGO heeft de afgelopen maanden al veel aandacht besteed aan de diverse acties en voorbereidingen op de Roparun 2017. Op de radio kunt u het evenement op zaterdag 3 juni 2017 live volgen via Roparunradio. Tijdens het komende Pinksterweekend is Roparunradio weer in de lucht en RTV SLOGO zal daarvan delen live gaan uitzenden naast de vaste radio programmering. De Roparun gaat zaterdag 3 juni van start in Parijs en Hamburg. Lees hieronder verder.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De Roparun heeft als motto: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Roparunradio is een programma dat via twee eigen frequenties en diverse lokale omroepen, dus ook die op Goeree-Overflakkee!) verslag doet van het evenement, zodat u thuis geen stap hoeft te missen.

Kijk voor de exacte uitzendtijden van Roparunradio op rtvslogo.nl of op de Facebookpagina van rtvslogo. Meer informatie over de Roparun en Roparunradio is na te lezen op roparunradio.nl

RTV SLOGO bij u thuis

RTV SLOGO zend 24 uur per dag uit via de etherfrequentie FM 105.6 (west) & 105.9 (oost), digitaal UPC kanaal 915/KPN 782 en op de analoge kabel 105.9 MHz. De TV uitzending zijn te bekijken op kanaal 67+ (analoog Ziggo), kanaal 36 (digitaal Ziggo) en kanaal 322 (digitaal KPN). De uitzendingen zijn ook te volgen via de livestream op rtvslogo.nl, onder het kopje Televisie.