Dirksland - Vorig jaar is de Familiefietsdag door omstandigheden niet doorgegaan, maar dit jaar is weer een datum geprikt. Op de zaterdag na Hemelvaartsdag, D.V. 27 mei 2017, is er weer een familiefietsdag georganiseerd door de activiteitencommissie van de Gereformeerde Gemeente Dirksland. Er zijn routes van 25 en 40 kilometer. Het startpunt van de routes is op het parkeerterrein bij Paviljoen Boelies, Oever 1, 3221 LC Hellevoetsluis. Dit is aan de Noord-Oostkant van de Haringvlietsluizen. Men fietst richting Oostvoorne, door de mooiste natuurgebieden van Voorne-Putten. U kunt ook een kijkje nemen in de kerk van de Geref. Gemeente in Oostvoorne. Lees hieronder verder. "Fietst u ook (weer) mee? U krijgt een routebeschrijving met vermelding van knooppunten zodat u volop kunt genieten van de natuur."

Doe mee

Inschrijven kan op het startpunt van 09:30 tot 11:30 uur voor de prijs van €3,00 per persoon. De gezinsprijs is €7,00. Bij de start ontvangt u gratis een kop koffie, thee of fris met wat lekkers. Overige consumpties zijn onderweg voor een redelijke prijs te koop. Voor de organisatie is het gewenst om te weten op hoeveel personen we kunnen rekenen.

Meer informatie en opgave bij Leen Markwat via telefoonnummer 06-46173599 of per mail. Wilt u een fiets huren? Dan graag opgeven bij Jan Huizer, dit kan ook per mail of via telefoonnummer 06-83338474.

"Als het weer niet geschikt is, kan de tocht helaas niet doorgaan. Dan krijgt u via de e-mail bericht. We hopen op veel enthousiaste deelnemers".