Regio - Op 6 mei 2017 zal ook op het eiland Goeree-Overflakkee op de reddingstations van de KNRM Ouddorp en Stellendam weer de jaarlijkse Reddingbootdag worden gehouden in de haven van Ouddorp en de buitenhaven in Stellendam. Iedereen is welkom op de stations om een kijkje te komen nemen. Lees hieronder de tijden.

Stellendam

(Nieuwe) donateurs (met kinderen) kunnen in Stellendam zelfs meevaren met de reddingboot de “Antoinette” vanaf 10.00 uur tot 16:00.

Ouddorp

Op het station Ouddorp in het boothuis aan de Ouddorpse Haven kan dit met de snelle rib van de KNRM tijdens dezelfde tijden.

Welkom

Kom langs op beide stations van ons eiland gaan, dan kunt op beide type boten meevaren en het station bekijken onder genot van een hapje en een drankje. Bovendien zijn er diverse KNRM artikelen te koop, waarmee het werk van KNRM steunt. De KNRM is een organisatie die geheel zelfstandig werkt, zonder enige subsidie en dus afhankelijk is voor donateurs. De redders zijn professionele vrijwilligers die dag en nacht paraat zijn bij calamiteiten op zee.

"KNRM stations Ouddorp en Stellendam hebben dit jaar weer veel donaties vanuit het bedrijfsleven en particulieren ontvangen. Hartelijk dank daarvoor. De KNRM is volledig afhankelijk van giften en donaties. Wilt u ook graag het werk van de KNRM ondersteunen? Bezoekt u dan knrm.nl en help mee!"