Goeree-Overflakkee - De lokale omroep van ons eiland, RTV Slogo heeft zaterdag 21 januari 2017 schitterende opnames gemaakt van de brakwaterkreek Breede Gooi. De Breede Gooi is een beschermd natuurgebied (nabij de Westdijk) in Dirksland en ligt onder beheer van de provincie Zuid-Holland. Vanwege de kwetsbaarheid mag het gebied zelf niet worden betreden, maar met een drone zijn prachtige beelden opgenomen van dit unieke stukje Goeree-Overflakkee. Camera: Stef Robijn, editor: Hans Leupe. Geniet van de beelden die de vrijwilligers van RTV Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee voor u maakten. Ook vrijwilliger worden bij de lokale omroep? Lees hieronder verder en bekijk de video!

De lokale omroep van Goeree-Overflakkee, RTV Slogo kan altijd nieuwe, enthousiaste collega's gebruiken. Vrijwilligers zijn onbetaalbaar, maar ook onmisbaar voor de lokale omroep op ons eiland. Lokaal televisie en radio maken is ontzettend leuk, leerzaam én buitengewoon interessant. Bekijk hieronder de verschillende oproepen die de omroep deed en voel je vrij te reageren en het team te komen versterken: "Sámen maken we Goeree-Overflakkee!"

Mooie plekjes

De lokale omroep voor Goeree-Overflakkee: RTV SLOGO is voor de nieuwe tv-serie 'Mooie plekjes op Goeree-Overflakkee' op zoek naar 'eilandkenners', die mee willen werken aan het samenstellen van deze serie. Klik op deze link voor het artikel en de oproep.

Filmers gezocht

Om deze producties in stand te houden is de filmploeg van de lokale televisie Slogo TV producties op zoek naar filmers om het werk in ere te kunnen houden. De groep is actief op Goeree-Overflakkee, maar ook de kant van Hellevoetsluis op. "Om onze kijkers op een zo breed mogelijk vlak te informeren, worden filmers en/of interviewers, intern opgeleid en geïnstrueerd. Klik op deze link voor het artikel en de oproep.

(sport-) Verslaggevers gezocht

Voor het komende seizoen is het radioprogramma Sportlokaal van uw lokale omroep RTV SLOGO op zoek naar nieuwe medewerkers. De radio-afdeling van de lokale omroep Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee is op zoek naar meerdere mensen die het leuk vinden om vrijwilligerswerk te doen bij de lokale omroep. Vooral het sportprogramma is op zoek naar meer verslaggevers, presentatoren en technici. Klik op deze link voor het artikel en de oproep.

Uitzendingen radio en televisie

RTV Slogo's radiouitzendingen zijn, op Goeree-Overflakkee, te beluisteren via de volgende frequenties:

  • Ether 105.6 FM (west)
    105.9 FM (oost)
  • Kabel 105.9 FM
  • Digitaal 915

De televisieuitzendingen van RTV Slogo zijn via de Ziggo-?kabel te ontvangen op:

  • Digitaal: 36
  • Analoog: 67+ (840.000MHz)
  • Cl+module: 331

De televisieuitzendingen zijn ook via de internet-livestreamte bekijken.

RTV Slogo is tegenwoordig ook via KPN te ontvangen en wel met de volgende gegevens:

  • TV: 322
  • Radio: 782

Website lokale omroep: www.rtvslogo.nl

contact via E-Mail:

Algemeen: info@rtvslogo.nl
Persberichten: redactie@rtvslogo.nl
Reclame: reclame@rtvslogo.nl