Het jaarlijkse evenement werd dit jaar voor de 25 maal georganiseerd en het was dan ook een jubileum. Het evenement werd weer druk bezocht; door deelnemers, maar ook door supporters. 's Nachts waren er buien waardoor de lopers op de proef werden gesteld, maar gelukkig scheen de zon de volgende morgen weer en werd het toch een feestelijke dag die mooi werd afgesloten.

Dit jaar konden er verschillende ronden worden gelopen van variërende lengten. En wel van 110 (de hele Omloop) 80, 55, 30 en 15 km. De route gaat elk jaar rond het eiland Goeree-Overflakkee over buitendijken, het strand van Goeree-Overflakkee en gedeeltelijk door unieke natuurgebieden die de rest van het jaar voor het publiek zijn gesloten. Alles was weer prima georganiseerd, zoals u ook op de video kunt zien en daarvoor dank aan alle vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.

Op de foto's ziet u een mooie sfeerimpressie van de start tot en met de finish gemaakt door: Maria Evers, Schrijfbedrijfeversvanderwaart.nl.